Turcan despre deplasarea lui Dragnea în SUA: Mi se pare mic să te foloseşti de învestitură să bagi băţul prin gard

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, că deplasarea lui Liviu Dragnea în SUA nu este demnă de un lider de partid care a câştigat alegerile.

1866 afișări
Imaginea articolului Turcan despre deplasarea lui Dragnea în SUA: Mi se pare mic să te foloseşti de învestitură să bagi băţul prin gard

Turcan despre deplarea lui Dragnea în SUA: Mi se pare mic să te foloseşti de învestitură să bagi băţul prin gard

''Încă nu ştim în ce condiţii a fost plecat în Statele Unite ale Americii, dacă a fost pe bani publici sau pe bani personali, iar dacă a fost pe bani personali, eu cred că ar fi de interes pentru opinia publică să aflăm cât a costat acest demers. Cred că dacă domnul Dragnea mergea acolo să reprezinte România, să vorbească frumos despre România, să nu politizeze acea prezenţă, ar fi avut sprijinul întregii societăţi. Însă să te foloseşti de prezenţa la învestirea noului preşedinte al Statelor Unite ale Americii pentru bătălia ta internă, mi se pare mic, mi se pare o conduită mică, nu de om de stat, nu de preşedintele unui partid care a câştigat alegerile, ci de om care şi în Statele Unite bagă băţul prin gard'', a spus Turcan.

Ea a solicitat ca toate cheltuielile deplasării ar trebui făcute publice într-un mod transparent.

''Au folosit această deplasare atât Liviu Dragnea, cât şi cercul zglobiu din jurul domniei sale, ca un atac la preşedintele Klaus Iohannis, ca un mod sfidător de a te plasa în ochii cetăţenilor români. (...) Ştiu că această deplasare a fost pe bani. Şi pe bani foarte mulţi. Şi doresc să aflu pe câţi bani'', a conchis Raluca Turcan.

Potrivit Politico, accesul la toate evenimentele din cadrul săptămânii învestirii preşedintelui Trump a fost pe bani, costul unui pachet începând de la 25.000 de dolari şi putând ajunge până la un milion de dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici