GALERIE FOTO Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu, poze în apropierea lui Donald Trump: Am participat la o cină în format restrâns

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat joi seara că a participat împreună cu premierul Sorin Grindeanu la o cină în format restrâns alături de preşedintele ales al SUA, Donald Trump.

30613 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu, poze în apropierea lui Donald Trump: Am participat la o cină în format restrâns

GALERIE FOTO Liviu Dragnea, poze în apropierea lui Trump: Am participat la o cină în format restrâns (Imagine: Facebook / Mediafax Arhiva Foto)

''Aseară am avut onoarea de a participa, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la o cină în format restrâns alături de Preşedintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump.

I-am transmis preşedintelui dorinţa noastră de a duce parteneriatul strategic dintre #România şi #SUA la un alt nivel. Preşedintele Donald Trump mi-a răspuns: «We will make it happen! Romania is important for us! » A fost un dialog cald şi deschis'', a scris Dragnea pe Facebook, publicând şi câteva fotografii care îl arată dând mâna peste o masă cu Trump.

Premierul Sorin Grindeanu a distribuit postarea lui Dragnea cu următorul text: ''Aseară, la Washington DC, faţă în faţă cu preşedintele Donald Trump, alături de preşedintele Liviu Dragnea. Primele întâlniri cu noii membri ai echipei de la Casă Albă, dintre care îl amintesc aici doar pe Rudolph Giuliani''.

Dragnea participă la evenimentele de învestire a noului preşedinte SUA.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici