UDMR va avea candidat la funcţia de preşedinte al Senatului

Senatorul UDMR Gyorgy Frunda a declarat, miercuri, că grupul Uniunii din Senat a decis să propună un candidat propriu la funcţia de preşedinte al Senatului.

273 afișări
Imaginea articolului UDMR va avea candidat la funcţia de preşedinte al Senatului

UDMR va avea candidat la funcţia de preşedinte al Senatului (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax foto)

Frunda a spus că senatorii Uniunii au discutat miercuri dimineaţă pe marginea posibilei revocări a lui Mircea Geoană din funcţia de preşedinte al Senatului şi, întrucât nu au fost înştiinţaţi că vor avea loc negocieri la acest nivel, au decis că, dacă va fi cazul, vor propune un candidat propriu la funcţia deţinută de Geoană.

"Dacă suntem într-o coaliţie, iar partidul cel mare dă primul-ministru şi preşedintele Camerei Deputaţilor, atunci ar fi logic ca (...) funcţia de vicepremier şi cea de preşedinte la Senatului să aparţină UDMR", a afirmat el.

PDL susţine însă că trebuie să propună şi candidatul pentru funcţia de preşedinte al Senatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici