Udrea: Considerăm închisă competiţia în PDL şi din acest moment suntem membri ai partidului

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, miercuri, că a spus la Colegiul Director al partidului că ea consideră "închisă competiţia" şi va fi în PDL în calitate de membru al partidului.

335 afișări
Imaginea articolului Udrea: Considerăm închisă competiţia în PDL şi din acest moment suntem membri ai partidului

Elena Udrea (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

"Am spus că renunţăm la a mai aştepta răspunsul (la contestaţie - n.r.), considerăm închisă competiţia şi din acest moment suntem membri PDL care-şi fac treaba de membri ai unui partid de opoziţie", le-a declarat Elena Udrea ziariştilor după ce a participat la şedinţa Colegiului director al PDL.

Întrebată ce a făcut-o să se răzgândească, Elena Udrea, a arătat că a stat de vorbă cu colegii săi care i-au susţinut moţiunea şi au concluzionat că, dincolo de neregulile semnalate de ei, "felul în care este percepută acţiunea lor în exterior e de natură să nu aducă niciun fel de avantaj".

"Am închis acest subiect şi continuă să fim în PDL cum am anunţat din calitatea de membru de partid. Luăm lucrurile ca atare, am spus că nu mai avem nicio aşteptare şi nu mai continuăm acest protest, această nemulţumire manifestată pentru că nici nouă nu ne aduce niciun avantaj", a precizat Elena Udrea.

Udrea declara şi într-o postare pe blog că alegerile în PDL au luat sfârşit şi menţionează că rămâne în partid şi vrea ca toţi cei care au susţinut-o să facă la fel.

"E mai important pentru mine să avem alegeri necontestate în partid şi o conducere legitimă, în acord cu ce-şi doreşte baza partidului, decât să fiu eu preşedintele PDL", afirmă Udrea, miercuri, într-o postare pe blog.

Ea arată că la alegerile de la Convenţia PDL de sâmbătă au fost "o mulţime de nereguli" semnalate şi în cele două contestaţii depuse echipa sa, însă după respingerea acestora nu mai are nicio aşteptare în acest sens.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici