Udrea, întrebată dacă PMP s-ar alia cu PNL: Nu e ca la biserică, te lepezi de Satana şi se întâmplă

Deputatul Elena Udrea a declarat, miercuri, întrebată dacă PMP s-ar alia cu PNL în cazul în care liberalii ies de la guvernare, că "aici nu e ca la biserică, te lepezi de Satana şi, gata, se întâmplă".

420 afișări
Imaginea articolului Udrea, întrebată dacă PMP s-ar alia cu PNL: Nu e ca la biserică, te lepezi de Satana şi se întâmplă

Elena Udrea (Imagine: Silviu Matei/ Mediafax Foto)

"Aici nu e ca la biserică: Te lepezi de Satana şi, gata, se întâmplă. Trebuie un proces, în care cei care au girat dezastrul acestei guvernări, care s-au aliat cu PSD şi cu Voiculescu cu un singur scop, să se lupte cu Băsescu, trebuie să răspundă cumva politic, măcar în faţa electoratului lor sau în interiorul partidului", a afirmat Udrea, la o conferinţă de presă, întrebată dacă PMP s-ar alia cu PNL în cazul în care acest partid va ieşi de la guvernare.

Ea a spus că, în orice caz, nu vor fi discuţii înainte de europarlamentare.

"După aceea, desigur, se poate discuta cu toate partidele de centru-dreapta, inclusiv cu cei de la PNL, dar în niciun caz nu vor fi discuţii până la europarlamentare. Nu poţi să sari astăzi din braţele lui Victor Ponta şi să vii în braţele noastre, nu se poate", a adăugat Udrea.

Liderul PMP Eugen Tomac a spus că USL trebuie să-şi asume în totalitate "dezastrul" produs.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici