Udrea, întrebată dacă se simte "Băsescu în fustă": Este o onoare să fii comparat cu Traian Băsescu

Elena Udrea, candidat la şefia PDL, a declarat, vineri seară, întrebată fiind dacă uneori se simte "Traian Băsescu în fustă", că pentru un om politic care îşi defineşte cariera ca fiind un luptător e o onoare să fie comparat cu Băsescu, un politician care s-a luptat pentru lucrurile în care a crezut.

271 afișări
Imaginea articolului Udrea, întrebată dacă se simte "Băsescu în fustă": Este o onoare să fii comparat cu Traian Băsescu

Traian Basescu si Elena Udrea (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Elena Udrea a fost întrebată, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, dacă uneori "se simte Traian Băsescu în fustă".

"Pentru un om politic care îşi defineşte cariera ca fiind un luptător este o onoare să fii comparat cu Traian Băsescu, un politician care toată cariera lui politică s-a luptat pentru lucrurile în care a crezut. Mă simt în această campanie ca fiind într-o competiţie adevărată, o competiţie dificilă în care trebuie să convingi membrii de partid. Mă bucur că oamenii nu vor să dea girul pur şi simplu unor persoane, ci vor să asculte ce are fiecare de spus", a spus Elena Udrea.

Întrebată cât de mult a fost influenţată de Traian Băsescu, Elena Udrea a răspuns că a fost influenţată "foarte mult" şi se consideră "un om politic care s-a format la şcoala politică a lui Traian Băsescu".

"Sunt un om politic care s-a format la şcoala politică a lui Traian Băsescu şi este un lucru cu care mă mândresc. Au contat foarte mult lucrurile pe care le-am aflat de la preşedinte, aşa cum s-a întâmplat şi cu foarte mulţi colegi care sunt în PDL şi care au învăţat politică de la preşedinte", a spus Udrea.

În altă ordine de idei, Elena Udrea a afirmat că PDL are nevoie de parteneriatul cu preşedintele Traian Băsescu, iar dacă va ajunge în fruntea partidului va continua acest parteneriat.

"Dacă voi fi preşedintele PDL îmi doresc ca parteneriarul cu Traian Băsescu să continue chiar şi după 2014", a afirmat Udrea.

Elena Udrea a participat, vineri seară, la Alba Iulia, la o întâlnire cu membrii PDL din Alba, în cadrul căreia şi-a prezentat moţiunea cu care candidează pentru preşedinţia partidului. La întâlnire au participat aproximativ 150 de persoane, printre care şi liderii organizaţiei judeţene a PDL, în frunte cu preşedintele PDL Alba, Mircea Hava.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a comentat, în 12 februarie, răspunzând unei întrebări, cele două candidaturi anunţate pentru şefia PDL, el spunând că Elena Udrea a fost întotdeauna "un Traian Băsescu în fustă", iar Vasile Blaga "nu mai există".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici