Udrea: Parlamentarii PDL care votează moţiunea de cenzură să-şi asume şi să treacă la USL

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat luni că moţiunea de cenzură nu va trece de Parlament şi că parlamentarii PDL care votează moţiunea "trebuie să-şi asume şi să treacă la USL".

146 afișări
Imaginea articolului Udrea: Parlamentarii PDL care votează moţiunea de cenzură să-şi asume şi să treacă la USL

Elena Udrea (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Întrebată dacă parlamentarii PDL care au anunţat că vor vota moţiunea ar trebui excluşi din partid, Elena Udrea a spus: "Da, categoric, da".

Ea a arătat că nu poţi să rămâi în partid şi în acelaşi timp să votezi moţiunea împotriva Guvernului.

"Deci, cine votează moţiunea trebuie să-şi asume şi să treacă la USL", a precizat Udrea.

În opinia sa, moţiunea de cenzură nu va găsi susţinerea necesară şi a arătat că are dubii că iniţiatorii moţiunii ar dori ca aceasta să treacă.

"Pe de altă parte, am dubii că ei înşişi vor, pentru că nu îi văd capabili să preia guvernarea în acest moment, şi nici nu cred că îşi doresc să preia guvernarea, pentru că neavând soluţii intră în alegeri după câteva luni de guvernare, categoric prăbuşiţi în scor", a precizat Elena Udrea înainte de şedinţa BPN al PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici