Udrea: PDL votează Legea Capitalei - de pe urma acesteia pierde PNL, pentru care Chiliman e puşculiţă

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, joi seară, că PDL va vota Legea Capitalei şi că persoanele care au de pierdut în urma aplicării actului normativ sunt cei de la PNL, "pentru care Andrei Chiliman este puşculiţa care alimentează campaniile electorale".

43 afișări
Imaginea articolului Udrea: PDL votează Legea Capitalei - de pe urma acesteia pierde PNL, pentru care Chiliman e puşculiţă

Udrea: PDL votează Legea Capitalei - de pe urma acesteia pierde PNL, pentru care Chiliman e puşculiţă (Imagine: Mediafax Foto)

"Cei care au de pierdut de pe urma acestei legi sunt cei care gestionează bugete de mii de miliarde în favoarea partidelor lor şi în favoarea camarilei personale. Cei care au de pierdut sunt cei de la PNL, pentru care Andrei Chiliman este puşculiţa care le alimentează campaniile electorale şi puşculiţa care alimentează camarila acestuia şi a partidului", a spus ministrul Turismului.

Ea a apreciat că Legea Capitalei va fi adoptată aşa cum este propusă "în lumina principiului" privind transparenţa "cheltuirii banului public".

"Andrei Chiliman ar trebui să explice cum de costă reabilitarea termică în Sectorul 1 de zece ori cât în Sectorul doi, 31.000 de euro un apartament, cum de salubrizarea în Sectorul 1 costă 400 de milioane de euro, contract declarat nul şi desfiinţat prin hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă", a spus Udrea.

Ea a anunţat că PDL va vota legea.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, joi, că referendumul iniţiat de PNL şi PC pentru menţinerea primăriilor de sector ar putea fi organizat la sfârşitul lunii mai.

PDL a lansat în dezbatere, la începutul lunii februarie, un proiect de Lege a Capitalei, care prevede ca funcţia de primar de sector să fie desfiinţată şi cei şase primari de sector să devină viceprimari, desemnaţi din rândul a 55 de consilieri aleşi uninominal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici