Udrea: Să arătăm ca un partid luptător. Riscăm ca PPDD să ne ia statutul de partid de opoziţie

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat joi că întotdeauna în politică s-a bazat pe instinct şi că singurul regret pe care-l are în toată cariera sa este că în iunie 2012 nu a candidat pentru Primăria Capitalei, ea adăugând că PDL riscă să piardă acum statutul de partid de opoziţie în faţa PPDD.

168 afișări
Imaginea articolului Udrea: Să arătăm ca un partid luptător. Riscăm ca PPDD să ne ia statutul de partid de opoziţie

Udrea: Să arătăm ca un partid luptător. Riscăm ca PPDD să ne ia statutul de partid de opoziţie (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

"Este singurul regret pe care-l am, în toată cariera mea politică, că în iunie nu am candidat eu pentru Primăria Capitalei", a spus Udrea, la prezentarea moţiunii în faţa democrat-liberalilor din organziaţia Bucureşti.

Udrea a arătat că dacă ar fi candidat pentru Primăria Capitalei ar fi avut un scor mult mai bun pentru partid decât candidatul PDL de anul trecut.

Ea mai spus că dacă ar fi s-o ia de la capăt, n-ar repeta această greşeală de a opta pentru un candidat nepotrivit pentru Primăria Bucureşti, referindu-se la Silviu Prigoană.

"Şi dacă ar fi să o iau de la capăt, n-aş repeta aceată greşeală, pentru că întotdeauna în politică m-am bazat pe instinct şi datorită acestui instinct sunt astăzi în această competiţie", a adăugat Elena Udrea.

Ea le-a spus democrat-liberalilor din Bucureşti că PDL se află într-un moment important, "la o cotitură" şi că este nevoie de o schimbare care să dea o nouă energie şi încredere între reprezentanţii PDL.

"Este nevoie să se redeschidă dialogul în interiorul partidului", a mai spus Elena Udrea şi a precizat că PDL trebuie să arate ca un partid luptător pentru că altfel riscă să piardă statutul de partid de opoziţie în faţa PPDD.

"Trebuie să arătăm ca un partid luptător, pentru că riscăm ca statutul de partid de opoziţie să ne fie luat de PPDD", a mai spus Elena Udrea.

Ea a apreciat că din cei trei candidaţi pentru şefia PDL trebuie să vină în fruntea partidului o persoană dispusă să se lupte pentru partid.

"Este nevoie de un lider căruia să nu-i fie frică să se lupte nici cu Ponta, nici cu Antonescu, nici cu Voiculescu, nici cu toţi trei la un loc", a adăugat Elena Udrea.

Înainte de a vorbi în faţa reprezentanţilor PDL Bucureşti, participanţii au asistat la un filmuleţ cu întâlnirile din ţara Elenei Udrea şi care a avut ca muzică coloana sonoră filmului Gladiatorul.

La manifestare au fost prezenţi alături de Elena Udrea fostul premier Emil Boc, dar şi parlamentarii Vasile Gherasim, Florin Popescu, Gheorghe Tinel, Cristian Petrescu, Mircea Raicu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici