Udrea: Singura funcţie pe care ar putea să o aibă Traian Băsescu în PMP este cea de preşedinte

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni, că singura funcţie de conducere pe care ar putea să o aibă Traian Băsescu în PMP ar fi cea de preşedinte al partidului, arătând că ea nu-şi imaginează ca actualul şef al statului să vină ca secretar general sau ca vicepreşedinte.

806 afișări
Imaginea articolului Udrea: Singura funcţie pe care ar putea să o aibă Traian Băsescu în PMP este cea de preşedinte

Udrea: Singura funcţie pe care ar putea să o aibă Traian Băsescu în PMP este cea de preşedinte (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Eu cred că singura funcţie de conducere ar fi de preşedinte al partidului (pentru Băsescu n.r.). Adică nu-mi imaginez că o să vină secretarul general al cuiva sau vicepreşedintele cuiva, Doamne fereşte, dar dacă Traian Băsescu va dori să conducă acest partid, la Congres se poate înscrie să candideze", a precizat Udrea, răspunzând unei întrebări.

Ea a arătat că la începutul anului viitor va avea loc Congresul partidului pentru că după prezidenţiale, conform statutului, "PMP avea oricum Congres" şi cei care vor dori să candideze pentru orice funcţie o pot face.

Udrea a spus că a vorbit cu preşedintele Traian Băsescu după rezultatele obţinute de ea în turunul I al prezidenţialelor.

"Am vorbit cu domnul preşedinte şi sigur se putea şi mai bine, însă şi domnia sa, având în vedere condiţiile în care ne-am luptat, apreciază ca fiind onorabil acest rezultat", a spus Udrea despre discuţia ei cu Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici