Udrea: Vin tot felul de pile să angajezi persoane, aşa se fac angajările la stat

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, declară, la interviurile "Gândul", că vin "tot felul de pile" să angajezi persoane, chiar dacă nu au muncit niciodată şi nu ştiu "cu ce se mănâncă treaba în minister", pentru că aşa se fac angajările la stat, care e un sac fără fund.

84 afișări
Imaginea articolului Udrea: Vin tot felul de pile să angajezi persoane, aşa se fac angajările la stat

Udrea: Vin tot felul de pile să angajezi persoane, aşa se fac angajările la stat (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebată ce le spune cetăţenilor care în acest moment sunt angajaţi la stat şi care îşi vor pierde locurile de muncă, Elena Udrea a răspuns: "Vă dau un exemplu cum se fac angajările la stat. Sunt ministru. Credeţi-mă că vin tot felul de pile să angajezi persoane. Nu contează că în viaţa lor au muncit sau nu au muncit ceva. Nu contează dacă ştiu sau nu cum se mănâncă treaba în ministerul ăsta. Vin la angajare. În mare, cam aşa se fac angajările la stat. Statul e un sac fără fund de unde oricine poate să vină să ia că nu se vede".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici