Un eveniment similar Forumului "CCG – România" va fi organizat într-un stat arab din Golf

Delegaţiile din statele Consiliului de Cooperare al Golfului primite, marţi, la Cotroceni, de către preşedintele Traian Băsescu, au informat în legătură cu decizia referitoare la organizarea unui eveniment similar forumului de la Bucureşti într-unul din statele arabe din Golf, în viitorul apropiat.

31 afișări
Imaginea articolului Un eveniment similar Forumului "CCG – România" va fi organizat într-un stat arab din Golf

Un eveniment similar Forumului "CCG – România" va fi organizat într-un stat arab din Golf (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Preşedintele Băsescu i-a primit, marţi, la Cotroceni, pe şefii de delegaţii participanţi la Forumul "Consiliul de Cooperare al Golfului - România - Bucureşti: Oportunităţi de Afaceri în Europa Centrală şi de Sud-Est". La întâlnire au participat şi miniştrii români ai Economiei, Afacerilor Externe şi Transporturilor şi Infrastructurii, informează Preşedinţia.

"Preşedintele Băsescu a remarcat portofoliul ambiţios de proiecte aflate pe agenda forumului economic care şi-a început astăzi lucrările la Bucureşti şi nivelul ridicat de participare, atât din partea română cât şi din statele membre ale Consiliului de Cooperare al Golfului. Temele abordate în cadrul discuţiilor au vizat cooperarea în domeniile energetic, agroalimentar, infrastructură, transporturi, educaţie şi ştiinţă. Şeful statului a făcut o prezentare a oportunităţilor pe care le prezintă ţara noastră investitorilor străini şi a apreciat interesul arătat de interlocutori pentru dezvoltarea cooperării cu România. Lucrările forumului economic de la Bucureşti vor continua în zilele următoare, când participanţii vor prezenta proiecte concrete de parteneriat în cadrul unor sesiuni tematice", se arată într-un comunicat al Preşedinţiei.

La finalul discuţiilor, reprezentanţii delegaţiilor din statele Consiliului de Cooperare al Golfului l-au informat pe preşedintele României cu privire la decizia luată referitoare la organizarea unui eveniment similar forumului de la Bucureşti într-unul din statele arabe din Golf, în viitorul apropiat, potrivit sursei citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici