Un fost deputat PDL: Mai mulţi parlamentari democrat-liberali vor să demisioneze din partid

Fostul deputat PDL de Alba Călin Potor, care a demisionat în august din partid, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că mai mulţi parlamentari PDL intenţionează să demisioneze din formaţiune, fiind nemulţumiţi de deciziile Guvernului din ultima perioadă.

59 afișări
Imaginea articolului Un fost deputat PDL: Mai mulţi parlamentari democrat-liberali vor să demisioneze din partid

Un fost deputat PDL: Mai mulţi parlamentari democrat-liberali vor să demisioneze din partid (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Călin Potor, în prezent deputat independent, a spus că mai mulţi parlamentari PDL sunt nemulţumiţi de măsurile luate de Guvern în ultima perioadă, dar şi de faptul că partidul "gestionează prost puterea" şi ar intenţiona să demisioneze din formaţiune.

Potor a spus că a avut discuţii cu circa şapte parlamentari care ar fi pe punctul de a părăsi "barca PDL".

"Sunt colegi parlamentari din rândul PDL cu care am discutat, care spun că lor le ajunge şi vor să părăsească barca PDL şi a puterii totodată. Probabil că dacă PDL nu era un partid la putere şi nu gestiona prost această putere lucrurile erau mult mai simple şi nu se punea problema să părăsească partidul. Sunt oameni buni profesionişti, care au crezut că vor face bine intrând în Parlamentul României, că vor ajuta ţara aceasta să meargă mai bine. Din păcate, nu sunt lăsaţi să facă ceea ce şi-au dorit", a afirmat Potor.

Deputatul Călin Potor şi-a dat demisia din PDL în luna august.

Călin Potor a declarat la acea dată că a luat această decizie deoarece este nemulţumit atât de măsurile luate de Guvern la nivel naţional, cât şi de faptul că acestea nu au rezultat în plan economic.

Parlamentarul a adăugat că îl nemulţumeşte şi atitudinea pe care preşedintele Traian Băsescu o manifestă faţă de parlamentarii PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici