Un lider PSD propune luarea în discuţie "în forurile statutare" a cazului Chirica: "Un vicepreşedinte cu o asemenea poziţie s-a autoeliminat"

Preşedintele PSD Olt Paul Stănescu declară despre Mihai Chirica, liderul PSD care a lansat un atac la adresa liderului partidului Liviu Dragnea, că "un vicepreşedinte care are o asemenea poziţie în cadrul partidului s-a autoeliminat", transmite corespondentul MEDIAFAX.

18149 afișări
Imaginea articolului Un lider PSD propune luarea în discuţie "în forurile statutare" a cazului Chirica: "Un vicepreşedinte cu o asemenea poziţie s-a autoeliminat"

Lider PSD Olt propune luarea în discuţie "în forurile statutare" a cazului Chirica: "Un vicepreşedinte cu o asemenea poziţie s-a autoeliminat"

Paul Stănescu a afirmat, luni, referitor la declaraţiile primarului din Iaşi, că acesta "s-a autoeliminat" din partid, ceea ce va fi oficializat în forurile statutare ale partidului.

"Un vicepreşedinte care are o asemenea poziţie în cadrul partidului s-a autoeliminat. Nu mai face parte din partid, dar trebuie să discutăm acest caz în forurile statutare. Şi la Olt vom avea, miercuri sau joi, un Comitet Executiv, pentru că nu poate să fie o decizie personală a mea. Vom avea o poziţie oficială în ceea ce îl priveşte pe vicepreşedintele Chirica de la Iaşi. Sută la sută, colegii mei îmi împărtăşesc opinia”, a spus Stănescu.

Vicepreşedintele PSD Mihai Chirica a lansat, duminică, un atac la adresa liderului partidului Liviu Dragnea, afirmând că "politica conducerii cu pumnul de fier nu mai este valabilă", chiar dacă acesta a fost un bun lider de partid, care a dus la câştigarea unor scoruri electorale foarte bune.

Chirica a fost întrebat dacă este mulţumit de felul în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, conduce partidul.

"Sincer? Nu. Dacă aş fi fost mulţumit, aş fi tăcut şi aş fi înghiţit lucrurile astea ca atare. E nevoie de un alt leadership şi e nevoie de o schimbare în managementul politic", a răspuns primarul municipiului Iaşi, la Digi 24.

Mihai Chirică, vicepreşedintele PSD, a spus duminică, în cadrul unei emisiuni, că prim-ministrul Sorin Grindeanu a acumulat ceva experienţă în această perioadă a protestelor şi că acest "duş rece cu sloiuri de gheaţă" l-a întărit, el putând să îi urmeze lui Liviu Dragnea la conducerea partidului, după retragerea acestuia.

„Domnul Grindeanu, în momentul de faţă, a căpătat o experienţă pe care unii prim-miniştri nu au avut-o nici la finalul mandatului. Deci, acest duş rece cu sloiuri de gheaţă, în momentul de faţă, sunt sigur că l-a întărit, nicidecum nu l-a distrus. A înţeles cât de importantă este percepţia publică asupra unui act, indiferent că provine din Ministerul Justiţiei sau nu”, a declarat Chirică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici