Ungureanu, despre Iohannis: Tăcerile lui spun mai mult decât mormanele de vorbe ale politicienilor

Prim-vicepreşedintele PDL Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat luni la o întâlnire cu simpatizanţii ACL din Bucureşti şi Ilfov că îl leagă o prietenie de Klaus Iohannis, candidatul alianţei la prezidenţiale, pentru că "tăcerile sale spun mai mult decât mormanele de vorbe ale politicienilor".

156 afișări
Imaginea articolului Ungureanu, despre Iohannis: Tăcerile lui spun mai mult decât mormanele de vorbe ale politicienilor

Ungureanu, despre Iohannis: Tăcerile lui spun mai mult decât mormanele de vorbe ale politicienilor (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

Ungureanu a susţinut că inamicul ACL este unul puternic "care a învăţat să folosească statul împotriva fiecăruia dintre noi, un adversar care fură, care minte, care înşeală, care cotropeşte fiecare clipă a zilelor noastre".

"De ce mă leagă de Klaus Iohannis o prietenie, pentru că tăcerile sale spun mai mult decât spun toate mormanele de vorbe pe care le aruncă politicienii din România la televizor sau în stradă. Eu cred în omul care este serios, în omul care este cumpătat, în omul care este calm şi care ştie ce vrea să facă. Acesta este Klaus Iohannis, el trebuie să fie preşedintele României", a spus Ungureanu.

El a precizat că va susţine campania pentru prezidenţiale, în sprijinul lui Iohannis, peste tot în ţară.

De asemenea, vicepreşedintele PNL, Teodor Atanasiu, le-a spus celor prezenţi la reuniune că proiectul lui Klaus Iohannis presupune ca statul să nu mai fie duşmanul cetăţeanului: "să trăim bine, prin noi înşine, nu prin reprezentanţii noştri".

Totodată, vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat că premierul Victor Ponta trebuie trimis să le solicite voturi "nu de la bucureşteni, nu de la români, ci de la cei de care nu se dezice: de la Bunea Stancu, de la Duicu, să-i ceară votul lui Voiculescu, să ceară votul tuturor acelora în numele cărora candidează".

"România trebuie să aleagă nu preşedintele puşcăriabililor din PSD, ci preşedintele românilor", a afirmat Orban.

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, şi-a exprimat convingerea că Iohannis va câştiga prezidenţialele pentru că românii îşi doresc o schimbare în abordarea politică.

"Astăzi, România de care vrem să ne desprindem este întruchipată de Victor Ponta, cazurile Vântu, Voiculescu, Năstase arată că Ponta poate fi un urmaş al lor, un înlocuitor al lor. De ce? Victor Ponta a fost lansat de premiile televiziunii lui Vântu pe vremea aceea, crescut la sânul lui Năstase şi consacrat de televiziunile lui Voiculescu. Victor Ponta întruchipează acel regim şi ceea ce facem azi aici, propunând candidatura lui Iohannis este şansa de a ne desprinde de acel regim, şi sunt convins că o vom face", a susţinut Predoiu.

El l-a acuzat pe Victor Ponta că promovează corupţia şi reprezintă o "non-valoare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici