UNPR a decis exluderea din partid a lui Nicolae Stan şi Liviu Câmpanu

Conducerea UNPR a decis, miercuri, excluderea din partid a parlamentarilor care au votat moţiunea de cenzură, menţionând că aceştia sunt deputatul de Olt Nicolae Stan şi senatorul de Botoşani Liviu Câmpanu.

42 afișări
Imaginea articolului UNPR a decis exluderea din partid a lui Nicolae Stan şi Liviu Câmpanu

UNPR a decis exluderea din partid a lui Nicolae Stan şi Liviu Câmpanu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Biroul Politic Permanent Naţional al Uniunii Naţionale pentru Progresul României, întrunit, miercuri, la Palatul Parlamentului, a decis, prin vot, excluderea din partid a parlamentarilor care au votat moţiunea de cenzură. Parlamentarii excluşi din UNPR sunt deputatul de Olt Nicolae Stan şi senatorul de Botoşani Liviu Câmpanu", se arată într-un comunicat al UNPR.

Votul la moţiunea de cenzură s-a încheiat, miercuri, la Parlament, doar 220 parlamentari exprimându-şi votul, sub cele 236 de voturi care ar fi fost necesare pentru ca Guvernul să fie demis.

În afara deputaţilor partidelor de opoziţie, la vot au participat şi deputaţii Cătălin Cherecheş, Tudor Ciuhodaru, Ioan Munteanu, Călin Potor, Nicolae Stan şi Daniel Oajdea, care şi-a anulat votul băgând două bile într-o urnă.

De asemenea, au votat 67 de senatori, din totalul de 137.

Au absentat 7 senatori.

Singurul senator din afara partidelor de opoziţie care a participat la vot a fost Liviu Câmpanu, care anunţase că va vota moţiunea de cenzură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici