USL anunţă că îi acţionează în judecată pe Udrea, Videanu, Negoiţă, Murgeanu şi Silvian Ionescu

USL anunţă că îi va acţiona în judecată pe Elena Udrea, Adriean Videanu, Liviu Negoiţă, Silvian Ionescu şi Răzvan Murgeanu, "constatând agresivitatea fără precedent a manipulărilor şi intoxicărilor acestor oameni" la adresa candidatului USL pentru Primăria Sectorului 3, Robert Negoiţă.

1009 afișări
Imaginea articolului USL anunţă că îi acţionează în judecată pe Udrea, Videanu, Negoiţă, Murgeanu şi Silvian Ionescu

USL anunţă că îi va acţiona în judecată pe Elena Udrea, Adriean Videanu şi Liviu Negoiţă (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"USL îi va acţiona în judecată pe Elena Udrea, Adriean Videanu şi Liviu Negoiţă. Agresivitatea fără precedent a căpeteniilor portocalii Elena Udrea, Adriean Videanu şi Liviu Negoiţă la adresa candidatului USL pentru Primăria Sectorului 3, Robert Negoiţă, arată disperarea cu care aceştia se agaţă de putere. În loc să atace cu înverşunare şi fără urmă de moralitate, mai bine ar fi apărat drepturile cetăţenilor români şi nu ar fi permis tăieri abuzive şi aberante de salarii şi pensii", se arată într-un comunicat al USL remis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX.

USL precizează că liderii PDL au ieşit la atac cu disperare.

"Domnul Liviu Negoiţă a transformat Sectorul 3 într-o afacere personală şi de partid, bugetul primăriei acestui sector fiind transformat de domnia sa în principala sursă de finanţare a PDL. Este surprins că, pentru prima oară, toate aceste detalii sunt aduse la cunoştinţa publicului; Doamna Elena Udrea, preşedinte al PDL Bucureşti şi prietenă intimă cu domnul Liviu Negoiţă, îşi joacă, în Sectorul 3, influenţa şi puterea pe care o are astăzi în PDL. Opţiunea pentru Liviu Negoiţă este o opţiune pentru Elena Udrea; Domnul Adriean Videanu, naşul şi partenerul de afaceri al lui Liviu Negoiţă, precum şi unul din principalii finanţatori ai PDL, este profund interesat de prezervarea structurilor oculte de finanţare pentru grupul său de interese", se arată în comunicatul USL.

USL acuză "agresivitatea fără precedent a manipulărilor şi intoxicărilor acestor oameni": "Având în vedere toate aceste lucruri şi constatând agresivitatea fără precedent a manipulărilor şi intoxicărilor acestor oameni, precum şi a fostului ofiţer de Securitate Silvian Ionescu şi a fostului informator al Securităţii, Răzvan Murgeanu, USL a decis să le facă plângeri penale pentru calomnie. USL va acţiona în acelaşi fel împotriva tuturor celor care vor otrăvi spaţiul public în ultimele zile ale campaniei electorale. USL îşi centrează campania pe oferta fundamentală de a face dreptate până la capăt într-o Românie în care a fost posibil ca Elena Udrea să fie ministru".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici