Vanghelie către Ponta: "La Romexpo stau la prezidiu, mă uit la tine şi-ţi dau"

Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, şi vicepreşedintele Victor Ponta au avut, luni, în pauza şedinţei CExN, pe hol, un schimb de replici, Ponta spunând că la Romexpo nu se va mai alerga cu Vanghelie, în timp ce acesta i-a transmis că va sta la prezidiu, se va uita la el şi îi va "da".

74 afișări
Imaginea articolului Vanghelie către Ponta: "La Romexpo stau la prezidiu, mă uit la tine şi-ţi dau"

Vanghelie către Ponta: "La Romexpo stau la prezidiu, mă uit la tine şi-ţi dau" (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

În pauza CExN, preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a ieşit pe hol, unde s-a întreţinut cu alţi câţiva colegi.

La un moment dat, a venit şi vicepreşedintele Victor Ponta, care s-a oprit în dreptul grupului din care făcea parte Vanghelie, el spunându-i acestuia: "Noi la Romexpo nu ne alergăm. Doar la Sala Palatului".

Afirmaţia lui Ponta a stârnit o reacţie fermă din partea lui Vanghelie, care i-a replicat: "La Romexpo o să stau la prezidiu, o să mă uit la tine şi o să-ţi dau. Liniştit".

"Voi fi în sală", i-a replicat, la rândul său, Ponta, după care a părăsit grupul în care se afla Vanghelie.

Victor Ponta a declarat, recent, într-o conferinţă de presă, că speră că la Congresul din 20 februarie nu se va mai alerga pe holuri cu Marian Vanghelie, aşa cum s-a întâmplat la Congresul din mai 2005.

Disputa dintre Vanghelie şi Ponta este de notorietate în PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici