Vanghelie: Dacă va candida Udrea la Primăria Capitalei, ar fi o onoare să candidez alături de ea

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat joi răspunzând unei întrebări, că "ar fi o onoare" pentru el să candideze "alături" de Elena Udrea la Primăria Capitalei.

21 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Dacă va candida Udrea la Primăria Capitalei, ar fi o onoare să candidez alături de ea

Vanghelie: Dacă va candida Udrea la Primăria Capitalei, ar fi o onoare să candidez alături de ea (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat dacă va candida la Primăria Bucureştiului în eventualitatea în care şi Elena Udrea va candida, Vanghelie a răspuns: "Eu o admir atât de mult pe Elena Udrea pentru toate realizările ei, chiar sunt impresionat şi vorbesc foarte serios, pentru că cred că nici cinci bărbaţi la un loc n-ar fi putut să realizeze ce a realizat ea: un guvern cum doreşte ea, ea îl conduce, ea distribuie banii, ea rezolvă toate problemele în România şi, din acest punct de vedere, pentru mine este o onoare să candidez alături de Elena Udrea".

Vanghelie a fost întrebat de jurnalişti, când a plecat de la Conferinţa PC Bucureşti, şi la ce se referea când a spus că Udrea este "bine mobilată".

"M-am referit la tot ceea ce se poate înţelege în sens pozitiv. Deci, un om când este mobilat, luând-o în sensul pozitiv, înseamnă că are toate dotările necesare pentru a putea face faţă tuturor intemperiilor, tuturor problemelor cu care se confruntă", a răspuns el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici