Vanghelie: La şase dimineaţa am căutat pe "gogăl, goagăl, gagăl" despre Herodot

Preşedintele PSD Bucureşti a declarat, luni, că dimineaţa la ora şase căuta pe motorul Google date despre Herodot, aşa cum spusese preşedintele Traian Băsescu în şedinţa de guvern de duminică.

224 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: La şase dimineaţa am căutat pe "gogăl, goagăl, gagăl" despre Herodot

Vanghelie: La şase dimineaţa am căutat pe "gogăl, goagăl, gagăl" despre Herodot (Imagine: Mediafax Foto)

Vanghelie a afirmat că luni dimineaţa la şase căuta pe motorul de căutare Google date despre Herodot.

"Eu m-am dus acolo că a zis preşedintele", a adăugat el, referindu-se la o afirmaţie a lui Traian Băsescu din şedinţa extraordinară a Guvernului de duminică.

Iniţial, în faţa camerelor de luat vederi, Vanghelie a rostit trei variante de pronunţare pentru Google: "Gogăl, goagăl, gagăl", pentru a o nimeri în cele din urmă pe cea corectă.

El a afirmat că, pe lângă date legate de salată şi păpădie, a căutat pe Google informaţii despre Herodot, spunându-le ziariştilor că a reţinut şi perioada în care a trăit acesta : 484 – 425 înainte de Hristos.

Preşedintele Traian Băsescu a fost prezent, duminică, la începutul şedinţei de Guvern, unde urma să se discute despre descentralizare, aplicarea programului "Prima Casă" şi comasarea unor taxe şi tarife parafiscale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici