Vanghelie organizează de 1 Mai un miting de protest în faţa Guvernului şi un marş

Organizaţia PSD Bucureşti, condusă de Marian Vanghelie, va organiz sâmbătă un marş de la Arcul de Triumf la Piaţa Victoriei, care se va încheia cu un miting de protest în faţa Guvernului, organizatorii aşteptându-se la zece mii de participanţi.

39 afișări
Imaginea articolului Vanghelie organizează de 1 Mai un miting de protest în faţa Guvernului şi un marş

Vanghelie organizează de 1 Mai un miting de protest în faţa Guvernului şi un marş (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Membrii PSD se vor reuni la Arcul de Triumf, la ora 11.00, deplasându-se apoi pe Şoseaua Kiseleff către Piaţa Victoriei, au declarat surse din conducerea PSD Bucureşti.

În faţa Guvernului ei vor participa la un miting de protest, care, conform surselor citate, este autorizat să înceapă la ora 12.00.

Sursele citate au arătat că organizatorii vor instala în Piaţa Victoriei o scenă unde vor ţine discursuri, pe lângă Marian Vanghelie şi alţi lideri ai filialei, şi câţiva sindicalişti.

Participanţii vor purta tricouri roşii, cu inscripţii precum "Vrem un alt Guvern, 1 MAI corect" şi "Guvernul Boc, 1 MAI rău nu se poate!" sau "Barceanu, Blaga, Videanu, 1 MAI corupt ca altul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici