"Vrem un alt Guvern, 1 MAI Corect" - sloganul pentru campania PSD, de 1 Mai

PSD va utiliza, în acţiunile pe care le va desfăşura cu ocazia zilei de 1 Mai, dar şi de 2 Mai, Ziua Tineretului, o serie de materiale publicitare, care vor contura o campanie de comunicare axată pe mesajul central reprezentat de sloganul "Vrem un alt Guvern, 1 MAI Corect".

216 afișări
Imaginea articolului "Vrem un alt Guvern, 1 MAI Corect" - sloganul pentru campania PSD, de 1 Mai

PSD va avea, de 1 Mai, o campanie axată pe sloganul "Vrem un alt Guvern, 1 MAI Corect"

Potrivit machetelor materialelor publicitare obţinute de agenţia MEDIAFAX, PSD va avea, de 1 Mai, o campanie de comunicare în care va utiliza un model de afiş, zece modele de bannere, un model de insignă şi un model de tricou, acestea fiind axate pe sloganul central "Vrem un alt Guvern, 1 MAI Corect" sau derivate ale acestuia.

Astfel, afişul pe care PSD îl va utiliza de 1 Mai este structurat în două părţi, fiind împărţit vertical în două, în partea din stânga putându-se citi sloganul scris cu portocaliu "Guvernul Boc, 1 MAI RĂU nu se poate" şi în partea din dreapta figurând sloganul "Vrem un alt Guvern, 1 MAI corect".

Există, de asemenea, mai multe modele de bannere orizontale care sunt organizate pe diferite culori, având scris sloganul central: "Vrem un alt Guvern, 1 MAI Corect".

Campania PSD va beneficia şi de alte modele de bannere, orizontale, care sunt axate pe mesaje negative, cum ar fi "1 MAI corupt ca altul, Berceanu, Blaga, Videanu" sau "Boc, Funeriu, Udrea, unul mai linguşitor ca altul".

Există şi alte tipuri de bannere, care prezintă mesaje ţintite asupra unor categorii sociale şi care au următoarele sloganuri: "Vrem un alt Guvern, 1 MAI Corect cu pensionarii" sau "Vrem un alt Guvern, 1 MAI Corect cu profesorii", precum şi "Vrem un alt Guvern, 1 MAI Corect cu şomerii".

De asemenea, există două modele de tricouri pe care PSD le va folosi în campania de 1 Mai, unul de culoare roşie, celălalt de culoare albă, cu sloganul central "Vrem un alt Guvern, 1 MAI Corect".

În campanie va fi folosită, totodată, şi o insignă cu sloganul central al PSD de 1 Mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici