Vântu: Sunt prieten cu Geoană de patru ani, a venit la mine să se relaxeze

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu a declarat joi noapte, la Realitatea TV, că este prieten de patru ani cu Mircea Geoană, pe care l-a admirat în calitate de ministru de Externe, admiţând că liderul PSD a mers în vizită la el în noaptea de miercuri, pentru a se relaxa.

28 afișări
Imaginea articolului Vântu: Sunt prieten cu Geoană de patru ani, a venit la mine să se relaxeze

Vântu: Sunt prieten cu Geoană de patru ani, a venit la mine să se relaxeze (Imagine: Cătălina Filip/Mediafax Foto)

"A venit la mine cu o zi înainte de dezbaterea finală, asta este adevărat. A venit să se relaxeze, am pălăvrăgit o grămadă. Era încordat şi am încercat să-i creez o stare de relaxare", a spus Sorin Ovidiu Vântu, într-o intervenţie telefonică la postul Realitatea TV.

Vântu a mai spus că nu a dat "niciun leu" în campania electorală a lui Geoană şi nu l-a sprijinit mediatic.

Întrebat în legătură cu contradicţiile între spusele sale şi afirmaţiile lui Geoană la adresa lui, Sorin Ovidiu Vântu a spus că a acceptat ca Geoană "să se debaraseze public" de el, pentru a nu-i provoca dezavantaje electorale.

"Am convenit să nu devoalăm (relaţia de prietenie, n.r.) pentru a nu da muniţie adversarilor săi politici", a mai spus Sorin Ovidiu Vântu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici