Vezi aici de ce s-a produs ruptura dintre Băsescu şi Blaga

Lovitura frontală aplicată astăzi de preşedintele Traian Băsescu lui Vasile Blaga este justificată de nemulţumirea şefului statului faţă de atacurile secretarului general al PDL la adresa lui Emil Boc, dar şi de viziunea acestuia pe relaţia cu Palatul Cotroceni, susţin surse democrat-liberale.

41 afișări
Imaginea articolului Vezi aici de ce s-a produs ruptura dintre Băsescu şi Blaga

Vezi aici de ce s-a produs ruptura dintre Băsescu şi Blaga (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Potrivit acestora, Băsescu s-a arătat nemulţumit că, deşi public pledează pentru o campanie curată, în spatele uşilor închise Vasile Blaga a susţinut pe de o parte că actualul cabinet este unul ineficient, iar pe de altă parte că va avea o relaţie cu Cotroceniul în formula "partener vertical, nu slugă".

Citeşte mai multe despre ruptura dintre Băsescu şi Blaga pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici