Vicepreşedintele SUA, Kamala Harris, va coordona eforturile de limitare a imigraţiei

  • Preşedintele SUA, Joseph Biden, i-a cerut vicepreşedintelui Kamala Harris să coordoneze acţiunile pentru gestionarea imigraţiei
  • Vicepreşedintele Kamala Harris va coordona măsurile pentru controlul imigraţiei la frontiera cu Mexicul
  • De asemenea, Kamala Harris va încerca să realizeze parteneriate cu ţări din America Centrală
382 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedintele SUA, Kamala Harris, va coordona eforturile de limitare a imigraţiei

Sursa foto: profimedia

Preşedintele SUA, Joseph Biden, i-a cerut vicepreşedintelui Kamala Harris să coordoneze eforturile Administraţiei de la Washington în sensul reducerii afluxului de imigranţi care încearcă să ajungă ilegal în Statele Unite, informează publicaţia The Hill.

"I-am cerut astăzi vicepreşedintelui, deoarece ea este cea mai calificată persoană pentru acest lucru, să conducă eforturile noastre cu Mexicul, cu ţările din Triunghiul Nordic şi cu toate ţările care vor avea nevoie de ajutor pentru reducerea migraţiei atât de multor oameni, pentru a reduce imigraţia la frontiera noastră sudică", a declarat Joseph Biden.

Un oficial de la Casa Albă a explicat că vicepreşedintele Kamala Harris va coordona măsuri pentru controlul imigraţiei la frontiera dintre Mexic şi SUA, dar va construi şi parteneriate cu ţări din America Centrală pentru reducerea imigraţiei.

Administraţia de la Washington refuză intrarea a mii de imigranţi care au ajuns la frontiera sudică a SUA venind din Mexic sau din ţările "Triunghiului Nordic" - Guatemala, Honduras şi El Salvador. Însă autorităţile americane acceptă intrarea minorilor neînsoţiţi. În prezent, în centrele de imigranţi de la frontiera sudică sunt peste 15.000 de minori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici