Victoria Nuland consideră drept "coincidenţă" absenţa lui Victor Ponta în timpul vizitei sale

Victoria Nuland, asistent al secretarului de Stat al SUA, a evitat să comenteze absenţa premierului Victor Ponta pe parcursul vizitei sale la Bucureşti, precizând că nu doreşte să se implice în dezbaterea politică internă din România.

1326 afișări
Imaginea articolului Victoria Nuland consideră drept "coincidenţă" absenţa lui Victor Ponta în timpul vizitei sale

Victor Ponta (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Mediafax Foto)

Întrebată despre absenţa premierului Ponta în cursul vizitei sale în România, Victoria Nuland a reamintit că premierul Victor Ponta a avut o întâlnire cu vicepreşedintele SUA Joseph Biden în octombrie, ocazie cu care au existat "mesaje clare şi sincere".

Asistentul secretarului de Stat consideră "o coincidenţă" faptul că premierul Ponta a avut "alte obligaţii" de onorat în timpul vizitei sale la Bucureşti, subliniind că nu vrea să se implice în dezbaterea politică internă din România.

Premierul Victor Ponta s-a întâlnit, în octombrie, în Statele Unite, cu vicepreşedintele Joseph Biden, premierul precizând că a fost primit amical, discutând despre investiţiile americane în România, despre viitorul rol asumat de România în regiune, dar şi despre independenţa justiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici