Videanu, avizat negativ de Comisiile de specialitate

Liderul PDL Adriean Videanu a fost avizat negativ, joi, pentru portofoliul Economiei, de către Comisiile pentru Economie, Industrii şi Servicii reunite de la Parlament, primind 36 de voturi "împotrivă" şi 29 de voturi "pentru".

20 afișări
Imaginea articolului Videanu, avizat negativ de Comisiile de specialitate

Videanu, avizat negativ de Comisiile de specialitate reunite din Parlament (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

Videanu a fost audiat timp de peste o oră şi jumătate.

Videanu: A fost un vot politic, la investirea Guvernului în plen s-ar putea să avem surprize

"A fost un vot politic, pe care îl apreciez ca atare", a spus Videanu după audierea din Comisiile Economice şi de Industrii din Parlament, precizând că s-a aşteptat la acest final.

Întrebat care sunt şansele Cabinetului Croitoru, Adriean Videanu a spus: "Dacă votul a fost atât de strâns, fiind vot pe listă, la votul secret s-ar putea să avem surprize".

El a continuat: "După cum aţi văzut, foarte mulţi au votat stânjeniţi, legat de dispoziţia pe care au primit-o de la partid, la modul sincer. Lucrul acestea cred că l-aţi văzut şi dumneavoastră. Dar, când e votul secret, nimeni nu ştie", a aratat el.

Sulfina Barbu, Radu Berceanu, Daniel Funeriu şi Mihai Stănişoară au primit aviz negativ de la Comisiile de resort din Parlament.

Tot joi, vor fi audiaţi Emeric Sagi, Cristian Vlădescu şi Teodor Paleologu, pentru portofoliile Internelor, Sănătăţii şi Culturii.

Miercuri, comisiile au dat vot pozitiv pentru Vasile Blaga şi Bogdan Aurescu, propuşi pentru Dezvoltare şi Externe, în timp ce Cătălin Predoiu, Gheorghe Pogea, Adrian Rădulescu, Mihai Şeitan au primit aviz negativ, pentru portofoliile Justiţiei, Finanţelor, Agriculturii şi Muncii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici