Videanu: Pe sondajul preliminar, PDL stă "binişor" în Bucureşti

Preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Adriean Videanu, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că potrivit unui sondaj făcut de partid pe Bucureşti PDL "stă binişor".

605 afișări
Imaginea articolului Videanu: Pe sondajul preliminar, PDL stă "binişor" în Bucureşti

Adriean Videanu (Imagine: Andrei Moise/Mediafax Foto)

Videanu a fost întrebat care sunt candidaţii partidului pentru Bucureşti având în vedere că promisese că va da mai multe detalii după 29 septembrie.

"Sondajul de opinie se termină luni pe Bucureşti şi vă pot da toate detaliile probabil începând de marţi, miercuri. Avem un sondaj făcut pe Bucureşti, pe sondajul preliminar stăm binişor", a precizat Videanu.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a susţinut, sâmbătă, că partidul său are acum 22% în sondaje, iar împreună cu aliaţii din ARD, 24%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici