Vlad Popescu Piedone şi-a depus candidatura la Sectorul 5: Proiectele începute vor continua

Fiul lui Cristian Popescu Piedone, Vlad, şi-a depus, luni, candidatura pentru funcţia de primar al Sectorului 5 din capitală, poziţie deţinută în prezent de tatăl său: „Mi-am depus astăzi candidatura la Primăria Sectorului 5, într-o zi ploioasă, cu speranţa că proiectele începute vor continua”

324 afișări
Imaginea articolului Vlad Popescu Piedone şi-a depus candidatura la Sectorul 5: Proiectele începute vor continua

Vlad Popescu Piedone şi-a depus candidatura la Sectorul 5: Proiectele începute vor continua

„E o vorbă din bătrâni care spune că ploaia este un semn de bun augur. Că aduce noroc, belşug şi vitalitate. Mi-am depus astăzi candidatura la Primăria Sectorului 5, într-o zi ploioasă, cu speranţa că proiectele începute vor continua. Că sectorul nostru va beneficia de alte noi proiecte, care să-l dezvolte şi să-l modernizeze! Am convingerea că împreună vom reuşi să construim un viitor frumos pentru comunitate”, scrie pe Facebook Vlad Popescu Piedone.

El precizează că este primul candidat care îşi depune candidatura pentru Sectorul 5.

„Sunt pregătit să muncesc şi să fiu alături de toţi locuitorii, pentru că voi, oamenii, meritaţi un sector modern, curat şi sigur”, încheie Vlad Popescu Piedone.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici