Purtătorul de cuvânt al PSD, despre candidatura lui Cîrstoiu: Decizia îi aparţine

  • Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, spune că, din punctul său de vedere, decizia privind candidatura la Primăria Capitalei îi aparţine medicului Cătălin Cîrstoiu.
  • El susţine că o decizia finală va fi luată în cursul acestei zile.
950 afișări
Imaginea articolului Purtătorul de cuvânt al PSD, despre candidatura lui Cîrstoiu: Decizia îi aparţine

Purtătorul de cuvânt al PSD, despre candidatura lui Cîrstoiu: Decizia îi aparţine

„Mandatul lui este pe masa coaliţiei, dar în acest moment cred că e primul care trebuie să spună dacă merge sau nu înainte, pentru că toată presiunea şi tot ce s-a întâmplat s-au revărsat asupra dumnealui, în primul rând. Sigur că va fi o discuţie, în coaliţie, cu dumnealui, dar eu înclin să cred că decizia îi aparţine”, afirmă Lucian Romaşcanu.

El susţine că doctorul Cătălin Cîrstoiu nu a fost abandonat.

„A fost un candidat care a venit dintr-o coaliţie care s-a născut destul de greu, de unde şi pierderea de timp în lansarea candidaturii sale. Apoi, să urneşti două partide foarte mari pe un candidat şi pe o campanie comună nu e un mecanism extrem de simplu, dar din punct de vedere al verbului a abandona, asta înseamnă o intenţie, ceea ce nu a existat”, adaugă social-democratul.

Lucian Romaşcanu spune că luni va fi decis candidatul PSD-PNL la primăria Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici