Voicu: Băsescu n-a atins niciun obiectiv important. Cei pe care i-a batjocorit decid preşedintele

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că preşedintele Traian Băsescu nu este în poziţia de a evalua şansele lui Crin Antonescu de a deveni preşedinte, deoarece şeful statului trebuie să-şi evalueze propriile mandate, în care n-a atins niciun obiectiv important.

417 afișări
Imaginea articolului Voicu: Băsescu n-a atins niciun obiectiv important. Cei pe care i-a batjocorit decid preşedintele

Mihai Voicu (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al PNL a fost întrebat cum apreciază declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu privind şansele liderului PNL, Crin Antonescu, de a veni preşedinte în 2014 şi eventualul "dezastru" legat de ocuparea poziţiei de şef al statului de către acesta.

"Înainte de a evalua şansele altora şi de a se pronunţa despre credibilitatea altor lideri politici, Traian Băsescu trebuie să-şi evalueze propriile mandate, care au fost încărcate de acţiuni cu consecinţe grave şi neplăcute atât în plan intern cât şi în plan extern, mandate în care a girat guverne cu rezultate economice dezastruoase, în care nu a reuşit să îndeplinească niciun obiectiv important pentru România pe plan extern. De aceea cred că decizia cu privire la viitorul preşedinte al României trebuie să o încredinţăm cetăţenilor, cei pe care Traian Băsescu i-a neglijat şi batjocorit", a susţinut Mihai Voicu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că nici Crin Antonescu, nici Klaus Iohannis şi nici Sorin Oprescu nu vor prelua funcţia de preşedinte al României în 2014, deşi se găsesc, alături de premierul Victor Ponta şi guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, în primele poziţii în sondajele de opinii.

Băsescu a mai spus că ar fi o catastrofă pentru România ca preşedintele PNL, Crin Antonescu, să fie preşedinte mâine, menţionând că acesta, spre deosebire de premierul Victor Ponta, nu are responsabilitatea gestionării problemelor ţării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici