Voicu: Domnul Ponta a procedat foarte înţelept

Senatorul PSD Cătălin Voicu a declarat, sâmbătă, că liderul PSD, Victor Ponta, a procedat foarte corect cerând suspendarea sa din partid, apreciind că decizia a fost determinată de linşajul mediatic.

13 afișări
Imaginea articolului Voicu: Domnul Ponta a procedat foarte înţelept

Voicu: Domnul Ponta a procedat foarte înţelept; decizia sa a fost cauzată de linşajul mediatic (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Nu comentez nicicum, mai ales că domnul Ponta, fiind de formaţie jurist ca şi subsemnatul, cred că a luat o decizie datorită linşajului mediatic la care este expus subsemnatul şi, implicit, partidul meu. Cred că a procedat foarte întelept pentru a scoate partidul din această poveste care serveşte cuiva", a afirmat Voicu potrivit site-ului Antena 3.

El a mai spus că "Partidul Social Democarat poate să ia orice decizie doreşte", dar că el se va supune acestei decizii, pentru că nu se simte vinovat cu nimic.

Cătălin Voicu a negat că ar fi intervenit în cazul accidentului în care a fost implicat liberalul Ludovic Orban, aşa cum se afirmă în referatul prin care DNA cere avizul Senatului pentru arestarea parlamentarului social-democrat.

De asemenea, senatorul a apreciat că Parchetul este cel care a făcut publice stenogramele din dosarul său.

"Nici într-un caz nu sunt date de colegii mei de la Senat. Cert. Din două motive: pentru că nu aveau timpul material să o facă şi toate xerocopiile sunt dintr-un alt material care nu a parvenit Senatului. Ale Senatului erau capsate. Am auzit explicaţiile membrilor Comisiei, care sunt foarte pertinente. Ceea ce înseamnă că ele au fost xeroxate de o altă mână, la o altă lucrare. Există doar două posibilităţi: de la Parchet sau de la Ministerul de Justiţie. În mod cert, au fost cei de la Parchet", a declarat senatorul PSD Cătălin Voicu.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Topliţa, că a cerut organizaţiei de Bucureşti să îl suspende din partid pe senatorul Cătălin Voicu, pe perioada cât este cercetat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici