Voiculescu, după mesajul PNL adresat lui Nicuşor Dan: Să presupunem că nu are legătură cu Ciolacu

„Dincolo de mesaje politice, Bucureştiul nu îşi poate permite nici doi ani de bâlci politic, nici întoarcerea după 2024 la bâlciul administrativ de până în 2020”, afirmă liderul USR Bucureşti, Vlad Voiculescu, după ce liberalii i-au cerut lui Nicuşor Dan rezolvarea a 10 teme prioritare.

261 afișări
Imaginea articolului Voiculescu, după mesajul PNL adresat lui Nicuşor Dan: Să presupunem că nu are legătură cu Ciolacu

Vlad Voiculescu/Nicusor Dan - Facebook (Sursa Foto)

„PNL Bucureşti a publicat ieri un mesaj politic adresat primarului Nicuşor Dan. Un fel de scrisoare deschisă. Cu un lucru suntem de acord: asumarea în faţa oamenilor a fost comună, responsabilitatea este de asemenea comună. Vorbele din campanie şi din mesajele politice trebuie transpuse în practică, iar pasul trebuie accelerat. Până una-alta, la Bucureşti alianţa USR-PNL a funcţionat şi nu mai departe de sfârşitul anului 2022 colapsul financiar la care a dus corupţia din timpul şi parangheliile doamnei Firea a fost evitat. Până una-alta, obiectivele coaliţiei USR-PNL pentru Bucureşti sunt comune şi orice accelerare a atingerii acestora este mai mult decât binevenită - atât în domeniile care ţin de primarul general cât şi în cele care sunt în subordinea PNL sau USR”, transmite liderul USR Bucureşti, Vlad Voiculescu.

El precizează că USR şi PNL şi-au asumat în Bucureşti o guvernare comună nu doar la Primăria Generală, ci şi la Sectorul 1, Sectorul 2 şi Sectorul 6.

„Sectorul 1: Primarul Sectorului 1 (USR) este blocat de 2 ani de PNL. Investiţii, orice proiect important, bugetul însuşi a fost votat anul trecut abia pe 1 aprilie. Sectorul 2: Acum câteva ore, PNL Sector 2 a blocat bugetul Sectorului 2. Sectorul 6: La ora 16:00 astăzi are loc şedinţa Consiliului Local al Sectorului 6 pentru votarea bugetului. Primarul Ciucu (PNL) se poate baza pe susţinerea USR. Asumarea în faţa oamenilor a fost comună, responsabilitatea este comună şi succesul implementării unor reforme pentru bucureşteni nu poate fi decât comun. Dincolo de mesaje politice, Bucureştiul nu îşi poate permite nici doi ani de bâlci politic, nici întoarcerea după 2024 la bâlciul administrativ de până în 2020. PS Atunci când Marcel Ciolacu somează PNL să îşi asume „dezastrul din Bucureşti”, dincolo de politică şi de orice alianţe, în numele adevărului şi al bunului simţ, domnului Ciolacu ar fi trebuit să îi fie adus aminte numele dezastrului. Iar acesta este "Firea-PSD", cu o datorie de 3 miliarde lăsată moştenire. Dar să presupunem că mesajul politic al PNL Bucureşti nu are nicio legătură cu domnul Ciolacu”, încheie Voiculescu.

La peste 2 ani de mandat, PNL i-a cerut primarului general Nicuşor Dan atingerea de către administraţia condusă de el a unor indicatori pe 10 teme prioritare, în termen de 6 luni de acum înainte. PNL îi transmite lui Dan că dacă mai vrea sprijinul PNL trebuie să îndeplinească temele până în 31 iulie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici