Voiculescu despre proteste: nici în războaie nu se atinge nimeni de medici

Nici în războaie nu se atinge nimeni de medici, spune ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu, cu referire la protestele care au avut loc luni în ţară: „nu este acceptabil”.

672 afișări
Imaginea articolului Voiculescu despre proteste: nici în războaie nu se atinge nimeni de medici

Voiculescu mesaj dur faţă de proteste: nici în războaie nu se atinge nimeni de medici

În opinia lui Vlad Voiculescu, „s-a ajuns cam departe”, în special în ceea ce priveşte violenţa şi agresivitatea la adresa medicilor şi a personalului din spitale.

„Nu este acceptabil. Nici în războaie nu se atinge nimeni de medici, de infirmieri, de asistente, în general de cei care poartă haina albă şi au grijă de cei care au nevoie”, afirmă ministrul.

Acesta adaugă că oamenii care au mers în curţile spitalelor să protesteze, cu precădere în Bacău la Galaţi, au greşit.

În aceste spitale sunt oameni care se luptă pentru propria viaţă şi de multe ori în faţa spitalelor sunt aparţinători care aşteaptă veşti bune: „cu siguranţă nu aşteaptă ca cei care ar trebui să se concentreze în a-i salva, a-i ajuta să fie înjuraţi, să fie învinovăţiţi de lucruri care nu au nicio legătură cu realitatea”.

Astfel de acţiuni nu ar trebui să se mai întâmple, a afirmat Vlad Voiculescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici