Voinescu: Antonescu a răspuns radical şi băţos invitaţiei făcute de preşedintele Băsescu opoziţiei

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a declarat, joi, că liderul PNL Crin Antonescu "a răspuns radical şi băţos" invitaţiei făcute de preşedintele Traian Băsescu opoziţiei de a reveni în Parlament, iar PDL îl roagă pe Antonescu "să încerce să gândească decent".

216 afișări
Imaginea articolului Voinescu: Antonescu a răspuns radical şi băţos invitaţiei făcute de preşedintele Băsescu opoziţiei

Sever Voinescu (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Crin Antonescu, în faţa acestei invitaţii (a preşedintelui Traian Băsescu adresată opoziţiei - n.r.), a răspuns radical şi băţos că există o singură formulă posibilă, ori noi, ori ei. Domnul Antonescu este de mai multă vreme în stare de surescitare, pierde contactul cu realitatea", a afirmat Sever Voinescu, la o conferinţă de presă.

El a susţinut că liderul PNL a trimis în Parlament la discursul preşedintelui Traian Băsescu "nişte gealaţi" după acoperirea unor persoane cu dizabilităţi ca să huiduie.

"Îl rugăm pe domnul Crin Antonescu să încerce să gândească decent (...) Şi reamintim opoziţiei că îi aşteptăm în Parlament", a mai spus Voinescu.

El a adăugat că PDL salută faptul că liderul PSD, Victor Ponta, a spus că se întoarce în Parlament pentru anumite legi.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, miercuri, că rugămintea adresată de către preşedintele Traian Băsescu opoziţiei de a reveni la lucrările Parlamentului reprezintă o "ipocrizie jenantă şi penibilă", el arătând că cu "de-ăstea" i-a păcălit şeful statului pe români de două ori.

"Asta este o ipocrizie jenantă, penibilă. Cu de-ăstea i-a păcălit Băsescu pe români de două ori. Dacă o să pornească de la ideea că îi va păcăli şi a treia, şi a patra oară, e problema domniei sale. Eu nu am ce comenta în legătură cu asta. Aicea nu-i pe rugăminţi", a spus Antonescu.

Preşedintele Traian Băsescu a spus, miercuri, în Parlament că adresează opoziţiei rugămintea de a reveni în Legislativ şi a discuta problemele politice aici, unde este locul de dezbatere a chestiunilor politice şi administrative.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici