Voinescu: Decizia privind candidatura la Primăria Cluj-Napoca îi aparţine exclusiv lui Emil Boc

Vicepreşedintele PDL Sever Voinescu a declarat, joi, că decizia privind o eventuală candidatură a lui Emil Boc la Primăria Cluj-Napoca îi aparţine exclusiv acestuia, Voinescu admiţând că mulţi dintre membrii PDL sunt convinşi că Boc ar câştiga "fără probleme".

247 afișări
Imaginea articolului Voinescu: Decizia privind candidatura la Primăria Cluj-Napoca îi aparţine exclusiv lui Emil Boc

Emil Boc (Imagine: Raul Stef/Mediafax foto)

Voinescu a declarat, într-o conferinţă de presă la Ploieşti, că la nivelul conducerii PDL nu au existat discuţii privind o eventuală candidatură a lui Emil Boc la Primăria municipiului Cluj-Napoca, dar că mulţi dintre membrii PDL consideră că o astfel de candidatură ar fi oportună.

"Nu a existat nicio discuţie în forurile de conducere ale partidului, în structurile noastre formale, dar există mulţi colegi din PDL care vorbesc despre asta, care îşi doresc asta, care îi doresc domnului Boc asta, cu convingerea că domnul Boc va câştiga fără probleme, dacă va candida, Primăria Clujului", a spus Sever Voinescu.

El a precizat că decizia privind o astfel de candidatură aparţine exclusiv lui Emil Boc, Voinescu infirmând informaţiile potrivit cărora Boc ar fi obligat să candideze.

Întrebat de asemenea cât de mare este prejudiciul de imagine adus PDL de scandalul în care este implicat fostul primar al Clujului Sorin Apostu, Sever Voinescu a spus că acest prejudiciu este "destul de mare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici