Voinescu: În PDL este nevoie de o schimbare şi oamenii au înţeles acest lucru

Vicepreşedintele PDL Sever Voinescu a declarat duminică, pentru MEDIAFAX, că "în PDL este nevoie de o schimbare şi oamenii au înţeles acest lucru", arătând că "lumea s-a săturat de politicieni care cred că persoana lor este importantă".

476 afișări
Imaginea articolului Voinescu: În PDL este nevoie de o schimbare şi oamenii au înţeles acest lucru

Sever Voinescu (Imagine: Narcis Pop/Mediafax foto)

Voinescu a spus că, atunci când este vorba de schimbare, oamenii se gândesc la nume, dar a apreciat că "nu numele rezolvă problemele", ci este nevoie de o schimbare profundă, inclusiv în celelalte partide politice.

"Nu schimbarea lui Ionescu cu Popescu rezolvă problemele, este vorba despre schimbarea felului de a fi în politică. Felul în care s-a făcut politică în ultimii 20 de ani în această ţară a ajuns la capăt. Lumea s-a săturat de politicieni pentru care cel mai important lucru este legat de ei înşişi", a spus Sever Voinescu.

El a arătat că şi în PDL sunt oameni care cred că persoana lor este cea mai importantă.

Sever Voinescu a mai spus că, până acum, în politică cel mai important pentru un lider de partid era ceea ce spune liderul politic al partidului care se opune.

În acest context, vicepreşedintele PDL a apreciat că Regele Mihai a pus un diagnostic cât se poate de corect atunci când a spus că politicienii au fost preocupaţi doar de disputele dintre ei ca persoane.

Sever Voinescu a arătat că schimbarea despre care el vorbeşte este de atitudini şi că nu ştie dacă această schimbare este un proces îndelungat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici