Vosganian: Guvernul trebuia remaniat înainte de asumare, este doar o ameninţare către miniştri

Vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX că dacă şi cei de la PD socotesc că Guvernul nu e bun şi trebuie remaniat, înseamnă că lucrurile sunt tragice, precizând că remanierea trebuia făcută înainte de legile de austeritate şi adăugând că declaraţia e o ameninţare.

16 afișări
Imaginea articolului Vosganian: Guvernul trebuia remaniat înainte de asumare, este doar o ameninţare către miniştri

Vosganian: Guvernul trebuia remaniat înainte de asumare, este doar o ameninţare către miniştri (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Întrebat cum comentează declaraţia liderului PDL Ioan Oltean potrivit căruia se pregăteşte o remaniere a actulaului Guvern cătrre sfârşitul anului, Vosganian a replicat că este o declaraţie cu totul aiuritoare.

"E o declaraţie cu totul aiuritoare, pentru că dacă un Guvern trebuie remaniat, înseamnă că nu e bun, iar dacă nu e bun, trebuia remaniat înainte de elaborarea pachetului de măsuri de austeritate. Iar dacă domnul Oltean crede că trebuie remaniat, atunci trebuia să spună că Guvernul trebuia remaniat înainte, nu după. Adică Guvernul e prost, să-l lăsăm să facă programul de austeritate şi după aceea îl îmbunătăţim", a spus liberalul.

Liderul PNL a subliniat că "dacă până şi cei de la PD socotesc că guvernul nu e bun atunci înseamnă cu lucrurile sunt tragice".

El a menţionat că "totul e complet lipsit de logică" precizând că această declaraţie este "încă un semn că PD a pierdut complet cârma şi Guvernul său trebuie să plece".

"Atunci când vrei să remaniezi guvernul îl remaniezi înainte şi nu-l laşi să facă prostii şi apoi îl remaniezi. Dar, după opinia mea, e doar un fel de ameninţare către miniştri. Şi independenţii de tip Şeitan şi Vlădescu vor trage ponoasele faptului că s-au înhăitat cu PD-ul", a conchis Vosganian.

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, că până la finele lunii iunie sau la începutul lunii iulie va avea loc o remaniere a Guvernului, fără a menţiona la ce miniştri se referă.

"Sunt unii miniştri care nu au confirmat", a spus Ioan Oltean.

El a spus că premierul ar putea dispune, după aplicarea măsurilor de austeritate, o remaniere guvernamentală.

Oltean a spus că unul dintre miniştrii de care el, personal, ar fi nemulţumit este Mihai Şeitan, ministrul Muncii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici