Video Zborurile spre şi dinspre ţările din „Zona roşie”, suspendate pentru 15 zile, prin Ordonanţa militară nr. 7

Zborurile spre şi dinspre ţările din „Zona roşie”, respectiv Austria, Belgia, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Turcia şi Iran, vor fi suspendate pentru 15 zile, măsura fiind stabilită prin Ordonanţa Militară (OM) numărul 7, a anunţat ministrul de Interne, Marcel Vela.

2745 afișări

Măsura se aplică începând cu de duminică, de la ora 23:00, ora României, a spus Marcel Vela.

Conform sursei citate, restricţia nu va fi aplicată zborurilor efectuate cu aeronave de stat, umanitare sau care asigură servicii medicale de urgenţă, mărfuri, precum şi aterizărilor tehnice.

Marcel Vela a adăugat că a fost introdus un articol care va permite efectuarea zborurilor de către toţi operatorii pentru transportul lucrătorilor sezonieri din România pentru alte state, cu avizul autorităţilor din ţara de destinaţie.

„Aceste zboruri nu se referă la domeniul sanitar şi al muncii în zona asistenţei sociale”, a explicat Marcel Vela.

În plus, prin OM 7 s-a decis prelungirea suspendării transportului rutier internaţional de persoane efectuat către şi dinspre Italia, Spania, Austria, Elveţia, Irlanda şi Turcia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
vela,
curse aeriene,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici