Zgonea: Blaga şi Gorghiu vor şefia Parlamentului, nu e o surpriză şi nu trebuie să ne supere

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu zgonea a declarat, vineri, că Vasile Blaga şi Alina Gorghiu vor să ocupe funcţiile de preşedinţi ai Parlamentului, şi a arătat că afirmaţia lui Klaus Iohannis privind schimbarea guvernului Victor Ponta nu e o surpriză şi nu trebuie să îi supere.

243 afișări
Imaginea articolului Zgonea: Blaga şi Gorghiu vor şefia Parlamentului, nu e o surpriză şi nu trebuie să ne supere

Valeriu Zgonea (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

”Nu ştiu nicio surpriză, că vrea să schimbe Guvernul. Domnul Predoiu conduce o echipă din umbră la care ţinta este să ajungă la guvernare, domnul Blaga doreşte să fie preşedintele Camerei superioare, nu este prima dată, doamna Gorghiu vrea fie preşedintele Camerei inferioare. Este o chestiune foarte simplă, nu trebuie să ne supărăm, să ne bucurăm până la urmă intrăm şi noi într-un joc politic normal în care opoziţia are pentru fiecare funcţie din statul român un om pe care îl pregăteşte este o chestiune de normalitate în România”, a spus Zgonea.

El a spus că ştie acest lucru din experienţa sa politică.

”După 20 de ani, cred că am şi eu o anumită experienţă şi pot să-mi dau seamna. Domnul Predoiu a şi spus acest lucru, domnul Blaga a lăsat de înţeles, doamna Gorghiu este copreşedinte şi nu are altă funcţie pe care să o ceară. Este foarte simplu şi nu trebuie să ne supere, este benefic pentru România că sunt două echipe şi de stânga şi de dreapta care îşi exprimă punctele de vedere”, a mai spus Zgonea.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Realitatea TV, că îşi doreşte un guvern PNL, cu care să se simtă confortabil şi să pună în aplicare viziunea sa pe zece ani, precizând că relaţia cu guvernul actual este una instituţională, normală.

Da, eu îmi doresc un Guvern PNL. Nu fac niciun secret din asta”, a spus Iohannis, precizând că ”una este ce avem acum, colaborăm instituţional, alta este dacă va fi un guvern, acum sau după 2016, cu cât mai repede cu atât mai bine”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici