Zgonea: "Politician" este o meserie riscantă. A te numi Zgonea nu este o mare plăcere

Preşedintele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea a declarat, sâmbătă, că meseria de politician este riscantă, arătând că el a trait "clipe foarte curioase ca politician" şi adăugând: "A te numi Zgonea nu este o mare plăcere".

120 afișări
Imaginea articolului Zgonea: "Politician" este o meserie riscantă. A te numi Zgonea nu este o mare plăcere

Zgonea: "Politician" este o meserie riscantă. A te numi Zgonea nu este o mare plăcere (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Întrebat cât este de periculos să fii parlamentar şi dacă a devenit o o meserie riscantă, Zgonea a spus: "Da, eu am trăit prin clipe foarte curioase ca politician, este o onoare pentru mine să fiu deputat, dar am avut şi momente delicate în ultimii 15 ani, în care oamenii m-au apostrofat, mi-au vorbit mai contondent, dar m-am obişnuit, familia mea a trecut prin momente mai dificile".

"Sunt lucruri pe care ţi le asumi în momentul în care cineva intră într-un parteneriat cu tine şi devine partener cu tine de viaţă îţi asumi lucru acesta. Să ştii că a te numi Zgonea nu este o mare plăcere", a mărturisit Zgonea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici