(P) Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti (USAMV) lansează provocarea : Fii #extraordinar. Alege!

1372 afișări
Imaginea articolului (P) Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti (USAMV) lansează provocarea : Fii #extraordinar. Alege!

Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti (USAMV) lansează provocarea :
Fii #extraordinar. Alege!

Alege o lume plină de oportunităţi. Alege una din cele 7 facultăţi  USAMV şi vei avea un loc de muncă stabil şi provocator, după terminarea studiilor universitare. Conform statisticilor actuale, 90 % dintre absolvenţii universităţii sunt angajati în primele 6 luni de la absolvire.

Alege oferta USAMV şi poţi beneficia de resuse ştiinţifice moderne, didactice, materiale, financiare şi conectare la mediul socio-economic puse la dispoziţie pentru studenţi:

  • Spaţii de învăţământ şi cercetare unice, staţiuni didactice şi experimentale proprii
  • 2 campusuri studenţeşti Agronomie-Herăstrău şi Cotroceni – 50ha de spatiu verde în plin centrul Bucureştiului;
  • Peste 4000 locuri de cazare;
  • Peste 4000 de burse anuale acordate din fonduri de la buget şi din venituri proprii ale Universităţii;
  • Relaţii internaţionale şi schimburi cu aproape 100 de universităţi din întreaga lume. Mai multe informaţii pe: www.usamv.ro

Alege să-ţi urmezi pasiunile şi dorinţele  în viaţă şi carieră, nu doar indicaţiile primite de la părinţi, rude sau prieteni. Apelează la: consiliere.usamv.ro

Înscrie-te ONLINE, fără taxe de înscriere şi înmatriculare,  la una dintre cele 7 facultăţi ale USAMV: Facultatea de Agricultură, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Ingineria şi Gestiunea Producţiilor Animaliere, Facultatea de Medicină Veterinară, Facultatea de Îmbunătăţiri Funciare şi Ingineria Mediului, Facultatea de Biotehnologii, Facultatea de Management şi Dezvoltare Rurală.

  • Peste 3400 de locuri, din care 2100 de locuri la buget, disponibile la cele 7 facultăţi ale USAMV, pentru studii universitare de licenţă şi master.

Înscrierea pentru concursul de admitere în cadrul USAMV se desfăşoră ONLINE pe www.usamv.ro/admitere

* pentru studii universitare de LICENŢĂ:
- 6-22 Iulie programul de studii Medicină veterinară - Facultatea de Medicină Veterinară
- 6-25 Iulie programele de studii organizate de Facultatea de Agricultură, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Ingineria şi Gestiunea Producţiilor Animaliere, Facultatea de Îmbunătăţiri Funciare şi Ingineria Mediului, Facultatea de Biotehnologii şi Facultatea de Management şi Dezvoltare Rurală.      

* pentru studii universitare de MASTER
- 1-18 Iulie, pentru toate programele de studii organizate în facultăţile din cadrul USAMV (excepţie cele organizate de Facultatea de Medicină Veterinară care s-au încheiat în 7 iulie). Concursul de admitere se va derula în mediul online, prin intermediul platformei dedicate, şi va consta în completarea unui formular tip şi încărcarea documentelor specificate în Metodologia de Admitere şi în Ghidul de Admitere.După analiza documentelor încărcate şi ierarhizarea candidaţilor aceştia vor fi informaţi prin atribuirea statusului admis/respins.

Pentru programul de studii de Medicină Veterinară se va susţine o probă scrisă, cu desfăşurare ONLINE. Confirmarea accesului la proba scrisă va fi trimisă, pe email, candidaţilor înscrişi la acest program de studii.

Criteriile de admitere USAMV* sunt:
- 70% media de la bacalaureat
- 30% nota/media aritmetică la una din probele de bacalaureat - limba română/limba maternă, matematică, chimie, biologie (biologie vegetală şi animală, anatomie şi fiziologie umană) sau geografie (la alegerea candidatului)
* Facultăţile de Agricultură, Horticultură, Ingineria şi Gestiunea Producţiilor Animaliere, Îmbunătăţiri Funciare şi Ingineria Mediului, Biotehnologii, Management şi Dezvoltare Rurală.

Criteriile de admitere la programul de studii Medicină Veterinară
- 50% nota obţinută la proba scrisă susţinută ONLINE
- 50% media de la bacalaureat

Candidaţii declaraţi admişi la concursul de admitere - sesiunea 2020 vor semna contractul de studii cu USAMV şi îl vor încărca în platforma dedicată admiterii, cu obligaţia depunerii acestuia la secretariatele facultăţilor, împreună cu documentele în original, până cel târziu în data de 10 octombrie 2020.

Detalii suplimentare la adresa: .usamv.ro/admitere

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici