Câinele premierului grec, în întâmpinarea preşedintelui Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a avut, vineri, o întrevedere cu premierul grec, Kyriakos Mitsotakis. Şeful statului a fost întâmpinat de Mitsotakis, care era însoţit de câinele său de companie, Peanut, pe care l-a adoptat în 2021.

1000 afișări
Imaginea articolului Câinele premierului grec, în întâmpinarea preşedintelui Klaus Iohannis

Câinele premierului grec, în întâmpinarea preşedintelui Klaus Iohannis

Potrivit imaginilor publicate de Administraţia Prezidenţială, Klaus Iohannis a fostr întâmpinat de premierul grec, Kyriakos Mitsotakis. Oficialul grec era însoţit de un câine roşcat, de talie mică.

Numele câinelui este "Peanut" şi este animalul de companie al prim-ministrului Mitsotakis.

Câinele a fost adoptat în 2021 de prim-ministrul elen cu ocazia Zilei Internaţionale a Animalelor fără Adăpost şi are acces peste tot în reşedinţă, apărând inclusiv în fotografiile oficiale de la primirile premierului.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, efectuază o vizită de lucru în Grecia, la Atena, vineri şi sâmbătă, ocazie cu care a avut întrevederi cu preşedintele Katerina Sakellaropoulou şi cu prim-ministrul Kyriakos Mitsotakis.

Vineri seara şi sâmbătă, şeful statului va participa şi la o reuniune de lucru, la nivel de lideri, a Partidului Popular European.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici