Urmaşii lui Horea dau injecţia letală pe trasul pe roată (Video)

Mărinimoşi sau sulfete mari, românii care vor în proporţie de 50 la sută – conform unui sondaj de opinie realizat de CCSB la solicitarea Asociaţiei Pro Democraţia - reintroducerea pedepsei cu moartea, sunt adepţii unei execuţii blânde fără de durere: injecţia letală. Un cititor a propus şi metoda Bobiţă, cum i se mai spune europarlamentarei EBA.

53 afișări
Imaginea articolului Urmaşii lui Horea dau injecţia letală pe trasul pe roată (Video)

Urmaşii lui Horea dau injecţia letală pe trasul pe roată (Video)

Dintre cei 5131 de cititori ai cotidianul.ro care sunt adepţii revenirii la execuţii, mai mult de jumătate: 2745 optează pentru varianta lipsită de durere a omorârii condamnaţilor la pedepasa capitală: injecţia letală.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici