Ani de zile a crezut că e surd, apoi a descoperit o bucată de plastic în ureche

Un bărbat a crezut, timp de 5 ani, că şi-a pierdut auzul din cauza jobului sau a unor vechi accidentări la rugby.

682 afișări
Imaginea articolului Ani de zile a crezut că e surd, apoi a descoperit o bucată de plastic în ureche

Ani de zile a crezut că e surd, apoi a descoperit o bucată de plastic în ureche

Wallace Lee, din Weymouth, Dorset, a pus problemele sale auditive pe seama unei cariere zgomotoase în industria aviatică sau a unor vechi accidentări la rugby. A decis să meargă la medic după ce a cumpărat un endoscop care l-a ajutat să observe un mic obiect alb într-o ureche, potrivit BBC.

Bărbatul de 66 de ani crede că obiectul din plastic i s-a blocat în ureche timpul unei călătorii cu avionul.

"În urmă cu 5 i, când mi-am vizitat familia în Australia, am cumpărat aceste mici dopuri pentru urechi în care poţi pune diferite accesorii, în funcţie de zgomotul pe care vrei să îl elimini treptat în avion. Unul dintre aceste mici accesorii se blocase şi de atunci a rămas acolo", a spus el.

Auzul i s-a deteriorat imediat şi s-a temut că va surzi. A încercat de mai multe ori de-a lungul anilor să îşi cureţe urechile, fără succes.

În cele din urmă, un chirurg ORL a reuşit să scoată bucata de plastic.

„Instantaneu am auzit totul în încăpere. A fost o mare uşurare... e ca şi cum aş fi auzit pentru prima dată, din nou", a afirmat Wallace Lee.

Chirurgul ORL Neil De Zoysa a declarat pentru BBC că examinarea propriilor urechi acasă nu este prea dăunătoare, dar i-a îndemnat pe oameni să nu încerce să îndepărteze obiecte străine fără ajutor medical.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bărbat,
urechi,
probleme

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici