BioNTech îşi consolidează expertiza în tratamentul cancerului

BioNTech a declarat că achiziţionează o platformă de producţie şi una de cercetare şi dezvoltare de la o filială a companiei biotehnologice americane Gilead pentru a-şi consolida expertiza şi a produce tratamente noi pentru cancer.

315 afișări
Imaginea articolului BioNTech îşi consolidează expertiza în tratamentul cancerului

BioNTech îşi consolidează expertiza în tratamentul cancerului

Compania germană de biotehnologie a declarat luni că va cumpăra o platformă de cercetare şi dezvoltare a terapiei receptorilor cu celule T neoantigenă tumorală solidă şi o fabrică din oraşul Gaithersburg din statul Maryland de la Kite Pharma, potrivit Reuters.

Receptorii de celule T (TCR) sunt o clasă de compuşi care facilitează identificarea celulelor imune ale corpului şi distrugerea celulelor canceroase, în timp ce TCR-Ts detectează ţinte atât în ​​interiorul, cât şi în exteriorul celulelor canceroase.

Această achiziţie va consolida expertiza BioNTech în terapii celulare individualizate pentru pacienţii cu cancer şi se va adăuga la capacităţile sale de producţie existente în Idar-Oberstein, Germania.
 
Kite Pharma va primi o singură plată în avans, a spus BioNtech fără a oferi mai multe detalii.
 
Acordul se va încheia până la sfârşitul lunii iulie 2021.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici