10 accidente în ultimele 24 ore în Capitală. Care sunt străzile cu restricţii sau devieri de trafic

În ultimele 24 de ore, în Capitală au avut loc 10 accidente, soldate cu rănirea uşoară a opt persoane şi a altor două aflate într-o stare gravă, transmite brigada rutieră.

818 afișări
Imaginea articolului 10 accidente în ultimele 24 ore în Capitală. Care sunt străzile cu restricţii sau devieri de trafic

10 accidente în ultimele 24 ore în Capitală. Care sunt străzile cu restricţii sau devieri de trafic

Două persoane au fost rănite grav în accidentele produse în ultimele 24 de ore în Capitală anunţă Briagada Rutieră a Inspectoratului General al Poliţiei Românie (IGPR), într-un comunicat remis luni MEDIAFAX.

În ultimele 24 de ore, în Capitală s-au produs 10 accidente rutiere, soldate cu 8 persoane rănite uşor şi 2 persoane rănite grav, transmite sursa citată.

Poliţiştii rutieri avertizează că sunt defecte semafoarele de la Pod Eroilor, Pod Grozăveşti şi Baba Novac - Câmpia Libertăţii.

De asemenea, traficul este deviat sau restricţionat parţial, ca urmare a lucrărilor la infrastructura rutieră pe următoarele străzi sau tronsoane:

- Şos. Pantelimon - Cora;
- Şos. Panduri – Str. Dr. Bagdasar;
- Drumul Taberei – Str. Braşov;
- Drumul Taberei – Str. Sibiu;
- Drumul Taberei – Str. Romancierilor;
- Bd. Dimitrie Cantemir între Str. Drumea Rădulescu şi Str. Lânăriei;
- Spl. Independenţei, mai multe puncte de lucru;
- Sos. Virtuţii – zona Lukoil;
- Str. Fabrica de Glucoză – lucrări de supralărgire;
- Bd. Decebal, tronsonul cuprins între Str. Dristorului şi Piaţa Muncii;
- breteaua care face legătura între Calea Griviţei şi Podul Grant, pe sensul Str. Turda – Calea Crângaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici