70 de angajaţi de la mai multe firme, evacuaţi din cauza unui incendiu la subsolul unei clădiri din Cluj Napoca FOTO

Aproximativ 70 de persoane au fost evacuate, miercuri seara, în urma unui incendiu izbucnit la subsolul clădirii din Cluj-Napoca unde îşi desfăşoară activitatea mai multe societăţi comerciale, pompierii intervenind cu 4 autospeciale pentru stingerea focului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1241 afișări
Imaginea articolului 70 de angajaţi de la mai multe firme, evacuaţi din cauza unui incendiu la subsolul unei clădiri din Cluj Napoca FOTO

70 de angajaţi de la mai multe firme, evacuaţi din cauza unui incendiu la subsolul unei clădiri din Cluj Napoca

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Ciprian Cornea, a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax, că incendiul a fost localizat şi nu mai există pericol de extindere.

”Un incendiu a izbucnit miercuri seara pe strada Berăriei din Cluj-Napoca, la subsolul unei clădiri unde este un atelier de confecţionare boxe audio. Mai ard materiale combustibile şi se degajă fum, dar incendiul a fost localizat şi nu mai există pericol de extindere. Aproximativ 70 de persoane au fost evacuate, angajaţi la mai multe societăţi comerciale care îşi desfăşoară activitatea în clădire. Nimeni nu a fost rănit. Pompierii au intervenit cu 4 autospeciale pentru stingerea incendiului şi 20 de cadre militare”, a spus Cornea.

Pompierii vor stabili cauzele care au dus la izbucnirea incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici