92,87% - rată de prezenţă la proba de Matematică din cadrul simulării Evaluării Naţionale

Peste 163.600 de elevi, din totalul celor 176.266 de elevi înscrişi în clasa a VIII-a la începutul anului şcolar curent, au participat la a doua probă, cea de Matematică, în cadrul simulării Evaluării Naţionale, rată de prezenţă fiind de 92,87%.

119 afișări
Imaginea articolului 92,87% - rată de prezenţă la proba de Matematică din cadrul simulării Evaluării Naţionale

92,87% - rată de prezenţă la proba de Matematică din cadrul simulării Evaluării Naţionale

Potrivit Ministerului Educaţiei, la proba de Matematică, desfăşurată marţi, în cadrul simulării Evaluării Naţionale 2024, au participat, potrivit informaţiilor furnizate de inspectoratele şcolare judeţene (ora de referinţă: 14:00), peste 163.600 de elevi din totalul celor 176.266 de elevi înscrişi în clasa a VIII-a la începutul anului şcolar curent. Rată de prezenţă a fost, astfel, de 92,87%.

În urma unor tentative de fraudă au fost eliminaţi 10 elevi.

Conform sursei citate, platforma destinată evaluării digitalizate a funcţionat conform standardelor tehnice pe toată durata derulării procesului de încărcare a lucrărilor.

Simularea Evaluării Naţionale din acest an şcolar se încheie miercuri, 7 februarie, cu proba scrisă la Limba şi literatura maternă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici