A murit Liviu Necşulescu, fondatorul Jidvei, creatorul puternicului brand de vinuri albe din România

Liviu Octavian Necşulescu, fondatorul Jidvei, cea mai mare companie de vinuri din România, a murit la vârsta de 91 de ani. Originar din Brăila, cu afaceri în judeţul Alba, el va fi înmormântat la Constanţa.

5102 afișări
Imaginea articolului A murit Liviu Necşulescu, fondatorul Jidvei, creatorul puternicului brand de vinuri albe din România

A murit Liviu Necşulescu, fondatorul Jidvei

Reprezentanţii Jidvei au anunţat, miercuri, pe pagina de Facebook, faptul că Liviu Necşulescu, „neostenitul <domn Liviu> cum îl ştim toţi cei care am avut bucuria de a-l cunoaşte sau de a-l întâlni, a plecat dintre noi spre zări mai senine, într-o zi cu soare blând de primăvară”.

Liviu Necşulescu a murit marţi, la vârsta de 91 de ani.

El a început afacerea „Jidvei” în 1999, când a cumpărat o parte din fosta Întreprindere Agricolă de Stat Jidvei.

După ce a preluat podgoria Jidvei, Necşulescu a cumpărat dealuri de la ţărani, pentru a le planta cu viţă de vie.

În timp, Jidveiul a devenit cel mai vândut vin alb sec din ţară.

 

Omul sfinţeşte locul. Îl poate face mai bun, mai frumos, mai luminos după cum îi sunt gândurile, după cum îi sunt...

Publicată de Jidvei pe Marţi, 9 martie 2021

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
jidvei,
necşulescu,
vin

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici